New Shoes Today - Een hechte groep van zielsverwante professionals die mensen en organisaties stimuleren en begeleiden op het pad van creatie, innovatie en verandering De Opleidingscentrale - De beste cursus typevaardigheid, MSword en Powerpoint voor leerlingen van 8 tot 14 jaar IBOIJ - IBOIJ - Industrie Belang Oude IJssel is de vereniging van ondernemingen in de Oost-Achterhoekse Oude IJsselvallei die activiteiten ontplooit in de bouwnijverheid of industrie Bulsink Meubelen - Meubelzaak uit Kilder met een complete collectie woninginrichting Durasolar - Importeur en groothandel van gerenommeerde merken zonne-energiesystemen, bestaande uit zonnepanelen, omvormers, bevestigingssystemen en alle gerelateerde producten Doetand - Doetinchemse Tandartsen - Gezamenlijke website van alle tandartsen in de gemeente Doetinchem Hoogwaterverblijf.nl - Nationaal Register Hoogwaterverblijven -  Door de klimaatverandering en stijgende waterspiegel dreigt Nederland onder water te lopen Bedrijfstakschool Anton Tijdink - ATschool - Technische opleiding in Terborg NSstress.nl - Positief klagen mag ook! Siebes Parket B.V. - Een familiebedrijf gespecialiseerd in parketvloeren en plankenvloeren voor particulieren of bedrijven Het Ladies Event is een gezellig avondje uit met je vriendin, zus, moeder, collega of buurvrouw! Je kunt gezellig rondsnuffelen tussen de stands waar allerlei bedrijven uit de regio zich presenteren met van alles op het gebied van lifestyle, fashion, beauty, wellness, woonaccesoires, tuintrends, eten en drinken en bijoux. Lukassen Tweewielers - Professionele aanbieder van scoorters, fietsen  etc. zowel nieuw als gebruikt Betsie Vermeulen - BOOM  ONLINE gaat over de creatieve verbinding tussen de snelle business en het stille menselijke bestaan en biedt een veelzijdig palet van activiteiten aan Bonnes Tandtechnisch Laboratorium - Specialist in het maken van tandtechnische producten van hoge kwaliteit Swingnight - Drive-in shows draaien de hits vanaf de 70e jaren tot de hedendaagse muziek op deze avonden. Iedereen kan zich uitleven op vertrouwde rock-hits, soul, disco, funk, dance-classics en natuurlijk de huidige top 100 muziek, kortom een swingavond voor een breed publiek Caraka Travel Sulawesi Indonesia - International Travel Agency voor prachtige reizen naar Indonesië FysioWehlBeek - Praktijk fysiotherapie van Wehl en Beek Villa Mawar Berawa - Een te boeken villa op Bali in Indonesië
come2john full-service webdesign & hosting
Organisatie

Wij zijn reeds meer dan 10 jaar actief in de ontwikkeling van websites en creatieve projecten in de breedste zin van het woord en daarnaast verzorgen wij webhosting oplossingen. Come2john is het creatieve bureau van John Jansen Productions, gespecialiseerd in IT-diensten.

Al sinds 1999 zijn wij bezig met het ontwikkelen van ideeën, websites, creatieve projecten, marketing en IT-oplossingen, maar pas sinds 01 januari 2002 is onze organisatie professioneel opgezet met tot doel om zoveel mogelijk klanten van dienst te zijn in hun internet-activiteiten.

John Jansen Productions is een éénmansbedrijf. Naast onze eigen know-how, maken wij ook gebruik van externe specialisten die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Dit betekent dat wij grote flexibiliteit en snelheid kunnen bieden in oplossingen op het gebied van websites bouwen, websites onderhouden, websites verhuizen en verbeteren, webpromotie, domeinen aanvragen, domeinen beheren, e-mail beheren etc. en dat alles met een hoge mate van kwaliteit en service.

Onze organisatie heeft een grote kennis-bundeling op het gebied van webdesign, webhosting, webpromotie, marketing, reclame, multi-media en de ontwikkeling van creatieve oplossingen! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op!


     John Jansen Productions


come2john webdesign & webhosting  *  John Jansen Productions  |  Kon. Wilhelminaplein 1a  |  7031 BH WEHL  |  Tel. 06-21610203  |  mail@2john.com